Dranken

Gearomatiseerde tonics, plantaardige frisdranken, mousserende sappen, ambachtelijke bieren, prestigieuze ciders ... Onze geselecteerde dranken laten je menukaart sprankelen. Met of zonder alcohol, verfrissend of hartverwarmend, dranken vormen een belangrijk onderdeel van je omzet en marge. Ons assortiment is steeds in beweging en volgt de laatste trends bij de grote leveranciers én bij kleinere lokale producenten.

METRO Dranken Rioba

Waarom kiezen voor dranken van metro?

Grote voorraad
Veel keuze
De expertise van onze specialisten en sommeliers

Waarom kiezen voor metro als jouw drankenleverancier?

METRO Dranken

Cocktails

Moscow Mule, Martini of Old Fashioned? Een lekkere gin tonic hoort zeker ook thuis in jouw cocktailaanbod.

Klanten verwachten vandaag een ruim aanbod met verschillende gins en bijpassende tonics. Dankzij de ginhype is de vraag naar cocktails in de horeca ongetwijfeld gestegen.

Maar ook mocktails zitten in de lift. Zorg dus dat je een mooie kaart samenstelt. Onze experten helpen je graag met basisdranken en handige siropen die perfect combineren.
Metro Dranken klassiekers

Ken je klassiekers

Voor dranken ben je bij METRO aan het goede adres. Frisdranken, bieren, wijnen en sterkedrank ... wij houden voor jou een stevige voorraad klaar.

Zo hoef je zelf geen moeite, ruimte en geld te steken in een uitgebreide stock. Onze dranken zijn altijd beschikbaar en altijd voordelig.

METRO Dranken Amareti

Mocktails

METRO wilt je altijd iets nieuw en verrassend aanbieden. Je vindt bij ons alles voor originele mocktails, vernieuwende vruchtensappen en bijzondere ice teas. Want non-alcoholische dranken zijn populairder dan ooit. Ze leveren voor jou bovendien een mooie winstmarge op.

Geef je non-alcoholische dranken dus zeker een even prominente plaats op de kaart als je alcoholisch aanbod en surf mee op de trend.

Koffie van Rioba

Je bedient je klanten graag op een stijlvolle manier. Lekkere koffie of thee met melk, suiker, koekjes en siropen in een elegante verpakking. Maar je bent ook prijsbewust. Dus zoek je kwaliteit zonder meerprijs. En precies daar maakt Rioba het verschil. Rioba-producten zijn zo ontwikkeld dat ze kwalitatief even goed of zelfs beter zijn dan de bekende A-merken, en dat voor een aantrekkelijkere prijs. In ons Rioba-aanbod, specifiek ontwikkeld voor de professionele horecaprofessional, vind je veel varianten koffiebonen en gemalen koffie, plus alle toebehoren: koekjes, melk, suiker, muffins, donuts, room, thee, cacao en siropen. Maak de koffie-ervaring van je klant compleet!

Ontdek daarnaast ook onze Rioba Origins: echte premium karakterkoffie met een originele authentieke smaak verbonden aan het land van herkomst, zoals koffiebonen uit Brazilië, Colombia, Ethiopië en Indonesië. Pure smaken ten top! 

METRO Dranken overview


Food pairing

Welke combinaties doen het goed met bier? Bij welke gerechten kies je beter voor wijn? Welke siropen geven je mocktails instant een frisse toets? Welke zoetigheden tillen je koffie van het huis naar een hoger niveau? Vraag gerust advies aan onze sommeliers en drankenspecialisten. Zij geven je meteen inspiratie voor dranken die passen bij je eigen creaties, mét aandacht voor foodcost en food pairing.

METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in