BEREIDE GERECHTEN in onze diepvriesafdeling

METRO weet heel goed dat jij als restaurateur altijd handen te kort komt. Daarom vind je bij METRO een groot assortiment diepgevroren kant-en-klare gerechten. Tijdens de eindejaarsperiode breiden we dat zelfs nog verder uit. Zo hou jij de perfecte controle over je food- en personeelskost en kan je toch een mooi aanbod aan hapjes en maaltijden op je menu zetten.

METRO Diepvries bereide gerechten

Waarom kiezen voor diepgevroren bereide gerechten van METRO?

Ruime en brede keuze het hele jaar door
Xmas
Een uitgebreid eindejaarsassortiment
Het eigen merk METRO Chef

Waarom kiezen voor metro als jouw leverancier?

METRO Diepvries kant-en-klaar content teaser

Aziatische snacks

Aziatische snacks worden steeds populairder, daarom bieden we een groot assortiment aan. Denk maar aan dim sums, loempia's, yakitori sticks ... Ze doen het heel goed op een gemengde schotel als hapje vooraf.

Ruim eindejaarsaanbod

Kleine hapjes, snacks en kroketten zijn immens populair op de menukaart tijdens het eindejaar. Daarom voorziet METRO steeds een uitgebreid eindejaarsassortiment. De keuze is eindeloos!

Gebruiksgemak

Halfafgewerkte diepvriesgerechten hebben drie grote voordelen: ze zijn heel handig in gebruik, ze zijn interessant voor jouw foodcost en ze houden je personeelskost onder controle. Bovendien zijn het echt lekkere producten die je klant zeker zal weten te smaken.
ontdek het metro chef-gamma
Bekijk alle METRO Chef bereide gerechten. 
Ontdek METRO Chef