DIEPVRIESPRODUCTEN, JOUW DIERBARE BONDGENOOT

Of je nu bakker, cateraar of hotelmanager bent, diepvriesproducten zijn onmisbaar voor je zaak. METRO staat voor je klaar en biedt je het hele jaar door een ruime keuze aan producten. Onze afdeling heeft meer dan xxx diepgevroren referenties. Ontdek de rijkdom van ons assortiment en onze strikte naleving om de koudeketen te garanderen.

METRO Diepvries overview

Waarom kiezen voor diepvriesproducten van metro?

Sterk in eigen merk
Uitgebreid aanbod
Gebruiksgemak

Waarom kiezen voor metro als jouw leverancier?

De breedte van het assortiment

Ons assortiment diepgevroren producten is enorm uitgebreid. Als horecaprofessional vind je zeker iets voor jouw doel en doelgroep qua volume én prijs. Het volledige diepvriesgamma is bovendien handig in gebruik.

De beste prijs/kwaliteit

Onze diepgevroren producten worden geoogst, geplukt, gevist of geslacht op het moment dat ze hun ideale rijpheid, grootte en smaak hebben. Op dat moment is het aanbod ook groot en de prijs laag. Zo ben jij steeds zeker van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

De koudeketen

De producten worden heel vers schoongemaakt en verwerkt. Door de snelle afkoeling in de industriële installaties kunnen de ijskristallen de celmembranen niet scheuren en blijft de voedingswaarde behouden. Daar waar verse groenten vitamines verliezen terwijl ze in de rekken liggen, blijft het vitaminegehalte van vers ingevroren groenten maandenlang op peil.

Steeds op voorraad

Diepgevroren producten zijn het hele jaar door in de gewenste hoeveelheden beschikbaar. METRO houdt een ruime voorraad op peil zodat jij je geld en tijd beter kunt investeren.
METRO Chef
ONTDEKHET METRO CHEF-GAMMA
METRO Chef ondersteunt jouw passie voor lekker eten, zodat jij telkens weer jouw klanten een verrassend menu voorschotelt.
Ontdek METRO Chef
METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in