Schoonmaakproducten voor professionals

Restaurateur, traiteur of hoteluitbater? Als horecaprofessional draag je hygiëne hoog in het vaandel. Het is dan ook jouw verantwoordelijkheid om te voldoen aan alle HACCP-normen. De professionele schoonmaakproducten van METRO helpen je daarbij.

METRO Detergenten overview

Waarom kiezen voor de detergenten van metro?

Prijs-kwaliteitverhouding
Onze service
Sterk in eigen merk

Waarom kiezen voor METRO als jouw leverancier?

Professionele merken

Om zo goed mogelijk aan je eisen tegemoet te komen, ontwikkelden we het METRO Professional merk. Binnen deze lijn producten vind jij de juiste producten om jouw keuken en zaal grondig schoon te maken. Het voordeel? De producten zijn meer geconcentreerd; je hebt dus maar een kleine hoeveelheid nodig voor een groots resultaat. De producten werken bovendien met kleurcodes voor een correct gebruik.

HACCP-richtlijnen

Wist je dat… 64% van de door voedsel overgedragen ziektes in verband kunnen worden gebracht met een restaurant? En dat 81% van de uitbraken van voedselvergiftigingen plaatsvinden in restaurants of cateringfaciliteiten? Zorg dat het jou niet overkomt. Als professional in de voedingssector is het van groot belang dat je volledig voldoet aan de HACCP-richtlijnen. METRO ondersteunt en helpt je hierin graag.

Een uniek aanbod

Zonder hygiëne, geen horecazaak. Daarom zetten we bij METRO extra in op een uitgebreid aanbod aan schoonmaakmiddelen. De producten die we aanbieden hebben altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je vindt elk schoonmaakproduct dat je nodig hebt in het METRO Professional gamma.
METRO PROFESSIONAL
Met METRO Professional staat jouw uitrusting op punt en mag je zeker zijn van een aangename en effectieve keukenervaring.
Ontdek METRO Professional
Onze catalogen
METRO Catalogen detergenten TorkMETRO Catalogen detergenten Vepa BinsMETRO Catalogen Alles voor de zaal Kimberly dark
METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in