Alles voor je zaal bij metro

Het openen of vernieuwen van een horecazaak is een allesomvattend project. En daar kan METRO je bij helpen. Je vindt gegarandeerd alles wat je nodig hebt voor je zaal. Planten, stoelen, tafels... Maar ook bestek, servies, glazen en horecatextiel. Bij METRO kies je voor een begeleiding van a tot z.

METRO Alles voor de zaal overview

Je vindt alles voor de ZAAL bij metro

Sterk in eigen merk
Offertes op maat
Van basissets tot totaalconcept

Waarom kiezen voor METRO als jouw leverancier?

Ons eigen merk METRO Professional

Een hoge kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs, dat is de sleutel tot het succes van onze wereldwijd gebruikte eigen merken. Daarom ontwikkelt METRO samen met professionele klanten zoals jij producten die perfect voldoen aan de behoeften van horecaspecialisten. Het productgamma is in de eerste plaats gericht op culinaire experten. Binnen het aanbod vind je praktische, betrouwbare en efficiënte producten die je ervaring in de zaal verbeteren.

Voor elke zaak iets

Van de broodjesbar om de hoek tot de sterrenzaak: voor iedere horecazaak hebben wij een aanbod op maat. Van een basisassortiment witte borden en bestek, tot een totaalconcept in de laatste trendkleuren. Je vindt echt álles bij METRO.

Personalisatie

Hoe leuk is het om je klanten te ontvangen op een persoonlijke manier? Bij METRO kan je servetten en placemats laten bedrukken met het logo van je zaak. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo haal je het beste uit je zaak en je merk. Meer weten? Neem dan contact op met jouw METRO-winkel; we staan je graag met raad en daad bij.

Bestellen gaat vlot en de mogelijkheden zijn eindeloos

Bestek of servies kies je natuurlijk het liefst met je eigen ogen. Maak via een METRO-medewerker een afspraak om je nieuwe servies of bestek eigenhandig te kiezen in de toonzaal van onze leverancier Billiet. Omdat we weten hoe druk je het hebt als horeca-uitbater, wordt daarna alles via METRO afgehandeld.

Het assortiment zaalmateriaal dat je bij METRO vindt, omvat veel meer dan enkel de producten die in onze winkelrekken liggen. Natuurlijk mag je voor elk product rekenen op de vertrouwde METRO-garantie. Heb je interesse in een specifiek product van een van onze leveranciers, dan bestellen we het graag voor jou!

Hoe bestellen?

Stap 1: Iets gezien in een catalogus?
Stap 2: Neem contact op met jouw METRO-winkel, dat kan ook via mail.
Stap 3: Geef je bestelling door.
Stap 4: Geef je deadline door, maar hou er er rekening mee dat er soms langere leveringstermijnen zijn sinds COVID-19.

Naar de METRO-winkels
METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in