Alles voor je keuken bij metro

Bij de opening of renovatie van een horecazaak komt heel wat kijken. En daar kan METRO je bij helpen. Voor de inrichting van je keuken kan je bij ons terecht voor fornuizen, friteuses, combi-ovens of koelcellen... Maar ook voor keukengerei, wijnkoelers, koelvitrines en horecatextiel.
Bij METRO bieden we je een service van a tot z.

METRO Alles voor de keuken overview

Je vindt alles voor de keuken bij metro

Sterk in eigen merk
Offertes op maat
Van basissets tot totaalconcept

Waarom kiezen voor METRO als jouw leverancier?

Ons eigen merk METRO Professional

Jou een hoge kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs, dat is wat we met onze wereldwijd gebruikte eigen merken willen doen. Samen met professionele klanten zoals jij ontwikkelt METRO producten die rekening houden met de behoeften van horecaspecialisten, in de eerste plaats die van culinaire experten. Klaar om je keukenervaring naar een hoger niveau te tillen met onze praktische, betrouwbare en efficiënte producten?

Voor elke zaak iets

Van de snackbar om de hoek tot de sterrenzaak: voor iedere horecazaak hebben wij een aanbod op maat. Van een basisassortiment keukengerei, tot de meest exclusieve messen. Je vindt echt álles bij METRO.

Personalisatie

Hou jij ook van een personal touch? Bij METRO kan je schorten en textiel via Bagard laten bedrukken met het logo van je zaak. De mogelijkheden zijn indrukwekkend. Zo zet je je zaak en je merk op een speciale manier in de verf. Meer weten? Neem dan contact op met jouw METRO-winkel voor advies.

Bestellen gaat vlot en de mogelijkheden zijn eindeloos

Het assortiment keukenmateriaal dat je bij METRO vindt, is veel ruimer dan enkel dat wat in de winkelrekken ligt. Voor elk product kan je trouwens rekenen op de vertrouwde METRO-garantie. Heb je je oog laten vallen op een specifiek product van een van onze leveranciers? We bestellen het met veel plezier voor jou!

Hoe bestellen?

Stap 1: Iets gezien in een catalogus?
Stap 2: Neem contact op met jouw METRO-winkel, dat kan ook via mail.
Stap 3: Geef je bestelling door.
Stap 4: Geef je deadline door, maar hou er er rekening mee dat er soms langere leveringstermijnen zijn sinds COVID-19.

Naar de METRO-winkels
METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in