Bestellen aan tafel

header-nl

Je gasten bestellen via een QR-code aan tafel, betalen op een veilige manier en worden in een mum van tijd bediend. Deze snelle en veilige manier van bestellen is volledig coronaproof, verhoogt de efficiëntie in jouw horecazaak en zorgt voor meer bestellingen en dus meer omzet.

Snel aan de slag

Het digitale bestelsysteem van Flipdish is toegankelijk door simpelweg een QR-code te scannen. Er is dus geen complexe installatie vereist. Het team van Flipdish levert alles wat je nodig hebt zodat je meteen aan de slag kan.

Icon_Efficient

EFFICIËNTE TOOL

Via een QR-code worden je gasten rechtstreeks naar je digitale menukaart geleid. Het installeren van een app is niet nodig. Flipdish Table Ordering is gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedereen.

Icon_Omzet

MEER OMZET

De mogelijkheid om zelf vanaf je stoel te bestellen, betekent meer bestellingen en dus ook meer omzet. Je bediening verloopt eens zo snel. Speel in op suggesties of verwijder zelf gerechten van je menukaart

Icon_Design

SIMPEL DESIGN

Je bent zelf beheerder van de tool en kan alles dus makkelijk aanpassen. Flipdish gebruikt een eenvoudige look and feel wat betreft het design van je digitale menukaart zodat alles in één oogopslag duidelijk is.

Hoe plaats je een bestelling?

smartphone

Starten met 'Bestellen aan tafel' van Flipdish?

Voor METRO-klanten voorziet Flipdish een extra voordelig tarief. Per geplaatste bestelling betaal je slechts 2,5% commissie. Hiervan krijg je telkens 20% terug als METRO-shoptegoed. Dit ontvang je eens per maand op je METRO-klantenkaart en blijft 6 maanden geldig.*

Wil je graag meer informatie over deze tool of wil je graag van start gaan? Klik op onderstaande knop en vul je gegevens in. Het Flipdish-team neemt telefonisch of via mail contact op met jou.

 

GA VAN START

 

*Voorwaarden METRO-shoptegoed
• Gebruik je Flipdish via METRO? Dan spaar je automatisch voor METRO-shoptegoed.
• Het percentage (20%) wordt berekend op de commissie die jij betaalt aan Flipdish.
• Het shoptegoed wordt eenmaal per maand opgeladen op jouw METRO-klantenkaart.
• Het shoptegoed is zes maanden geldig.
• Het shoptegoed is niet inwisselbaar voor contanten.
• Actie niet geldig op de kredietkaarttoeslag van 2,5%.