Flipdish

Flipdish_LP_NL

Laat de toenemende Corona-cijfers je creativiteit niet in de kiem smoren en blijf ook dit najaar de verkoop van je afhaal- en bezorggerechten stimuleren. METRO biedt je de mogelijkheid om een eigen online bestelsysteem op te starten zodat je klanten online kunnen bestellen en betalen, en thuis van jouw keuken kunnen genieten. Ontdek dit unieke aanbod, enkel voor METRO-klanten.

Online bestellingen aannemen was nog nooit zo makkelijk: maak kennis met Flipdish!

Flipdish is een toonaangevende leverancier van online bestelsystemen voor de horecasector. Creëer met behulp van het Flipdish-team jouw eigen bestelsysteem en ontdek hoe je jouw zaak kan upgraden, hoe je kosten kan besparen en hoe je de verkoop van je afhaalgerechten kan stimuleren.

  • Versterk je digitale presence – maak online bestellen mogelijk voor je klanten.
  • Verhoog je winst – bereik ook mensen buiten je klantenbestand en zie het aantal bestellingen zienderogen stijgen
  • Win vertrouwen – leer je klanten nóg beter kennen dankzij een sterk, maar eenvoudig bestelsysteem.

Bekijk onderstaand filmpje en ontdek Flipdish.

Het systeem: hoe werkt het?

Integreer het online bestelsysteem op je website zodat je klanten in slechts enkele klikken een bestelling kunnen plaatsen zonder je website te verlaten. Je bent dus niet afhankelijk van een derde partij die jouw product via een ander platform aanbiedt. Voorzie je enkel afhaalgerechten of combineer je het met leveren aan huis? Met Flipdish kan je beide opties aanbieden. Ontvang al je bestellingen op één plek, accepteer of weiger zelf je bestellingen en communiceer met je klanten via automatische sms.

Deze digitale tool eens van dichtbij bekijken?

Dat kan. Klik op de knop ‘Meer informatie aanvragen’ en vul het contactformulier in. Ons ‘Go Digital by METRO’-team neemt contact op met jou, legt een afspraak vast in de dichtstbijzijnde METRO-winkel en toont je hoe het systeem werkt. Wil je van start gaan? Dan geeft ons team jouw contactgegevens door aan het Flipdish-team en creëren zij – samen met jou – je eigen online bestelsysteem.

Prijskaartje

Het online bestelsysteem van Flipdish is opgericht in de overtuiging dat horecazaken kunnen groeien door ook online de verkoop van gerechten te boosten. Door een eerlijke vergoeding te vragen draagt Flipdish bij aan dit gedachtegoed. Er wordt een commissie per bestelling gevraagd, die slechts een fractie is van wat derde partijen aanrekenen.

Onze trouwe METRO-klanten in België kunnen genieten van een uniek voordeel. Benieuwd?
Klik op onderstaande knop en vul je gegevens in. Ons team neemt contact op en beantwoordt met plezier je vragen.

Spaar voor extra METRO-shoptegoed!

Naast het voordelige tarief, voorzien we nóg een extraatje: per geplaatste bestelling via je Flipdish-systeem spaar je automatisch voor METRO-shoptegoed (20% van de commissie). Dit shoptegoed wordt op jouw klantenkaart geladen, blijft 6 maanden geldig en je kan het vrij besteden in een METRO-vestiging.*

 

 

*Voorwaarden METRO-shoptegoed

  • Gebruik je Flipdish via METRO? Dan spaar je automatisch voor METRO-shoptegoed.
  • Het percentage (20%) wordt berekend op de commissie die jij betaalt aan Flipdish.
  • Het shoptegoed wordt eenmaal per maand opgeladen op jouw METRO-klantenkaart.
  • Het shoptegoed is zes maanden geldig.
  • Het shoptegoed is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Actie niet geldig op de kredietkaarttoeslag van 2,50%.