Online-reservatietool


Reservatietool_header_LP_NL

Heb je nood aan een snelle oplossing en wil je onze reservatietool op jouw website installeren?
Dat kan! Je vindt alle informatie op deze pagina.

 

DE BELANGRIJKSTE FUNCTIES EN VOORDELEN


1

Overzicht & controle = veilig!

Uiteraard is het vanop afstand een tafel reserveren verstandig, maar er is meer. Als restaurantuitbater heb je namelijk op voorhand een duidelijk en gestructureerd overzicht van het aantal personen dat je op een bepaalde dag mag verwachten. Zo ben je zeker van het aantal toegelaten personen. Stel je zaak zo op dat er voldoende afstand kan bewaard worden.

 

3

Tijdswinst

Dankzij de bevestigingsberichten bespaar je als horeca-uitbater heel wat tijd. Tijd die je kan besteden aan het verwennen van je klanten en aan creatief bezig zijn in de keuken.


4

Feedback van je klanten

Indien gewenst kan je de klant om feedback vragen over zijn/haar restaurantbezoek. Je ontvangt de feedback op dezelfde gestructureerde manier als je reserveringen. Wist je dat je ook de mogelijkheid hebt om deze lovende kritieken te posten op je Go-Digital-website?


5

Eenvoudig te integreren in je eigen website

We saved the best for last, want onze  reservatietool is niet enkel bedoeld voor METRO-klanten die met onze website werken. De tool kan perfect geïntegreerd worden in je eigen website via een HTML-code die je simpelweg kopieert en plakt (een voorbeeld van de widget vind je trouwens verder op deze pagina). En dat is nog niet alles: je kan de tool niet enkel aan je website toevoegen, maar OOK aan je Google My Business-account. Je klanten kunnen dus via verschillende wegen reserveren!


6

Premium-functie: het visuele tafelplan

Deze functie biedt je een overzicht van alle ruimtes, beschikbare en gereserveerde tafels.

Je kan schakelen tussen een visuele plattegrond van je tafels naar een tijdlijn, die duidelijk weergeeft op welke tijdstippen een welbepaalde tafel nog vrij is. Wanneer je op een reservatie klikt, kan je de details bekijken of kan je de reservatie wijzigen. Het is ook mogelijk om ruimtes toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een terras. Is je terras gesloten in de winterperiode? Dan kan je deze ruimte ook makkelijk uitschakelen, zodat er geen tafels aan worden toegewezen. Dankzij het handige 'drag and drop'-systeem creëer je in een handomdraai nieuwe tafels en sleep je ze naar de juiste locatie. Het visuele tafelplan behoort enkel tot het Professionele Pakket.

Wil je graag een handige video-handleiding van deze functie bekijken? Klik HIER.

 

 

 

CREËER JE RESERVATIETOOL IN 5 STAPPEN

 

RT---5-stappen-nl

Nadat je alle stappen hebt doorlopen kan je jouw tool installeren. Laat de reservaties maar binnenstromen!

 

Reservatietooltje - NL

Wil je meer informatie over onze digitale pakketten, of heb je vragen over onze website-builder of reservatietool?
 

 

NOOD AAN EEN HULPLIJN?

Indien je hulp nodig hebt bij het aanmaken van je account of het integreren van je reservatietool in je website, kan je steeds beroep doen op onze uitgebreide handleidingen of op de hulp van ons Go Digital Team.

ONTDEK OOK ONZE ANDERE DIGITALE TOOLS