DISH

DISH


Maak ook het VERSCHIL voor jouw horecazaak!


Wil jij als horeca-ondernemer betere resultaten? Zorg met een DISH-website voor de juiste klik met je klanten en dat ze je zaak online makkelijker vinden. Laat ze met de DISH-reserveringstool sneller en eenvoudiger reserveren. Ontdek welke meerwaarde DISH betekent voor jouw horecazaak.

 

ONTDEK NU DISH

 


4 REDENEN OM AAN DE SLAG TE GAAN MET DISH
volgens onze Dish-klanten Vincenzo van restaurant L'Opera en restaurant Petrouska:


Bouw zelf je website, snel en eenvoudig

Een website die perfect bij je zaak past? Met DISH bouw je die zelf, snel en zonder voorkennis. Wat een tijdwinst! Benieuwd hoe je collega Vincenzo het deed in 10 minuten?

 


Werk praktisch en resultaatgericht

Een DISH-website is betrouwbaar, overzichtelijk en handig. Je hebt massa’s opties en ziet direct resultaat. Ontdek hoe chef Vincenzo met DISH het verschil maakt.


Gebruik je website efficiënt

Goed scoren bij online zoekmachines is een must én dat je website mobiel perfect functioneert. Sam van restaurant Petrouska toont waarom hij DISH onmisbaar vindt.Beheer je reservaties optimaal

Laat je klanten vlot en foutloos reserveren met de DISH-reservatietool. Zo zorg je voor meer reservaties en minder ‘no shows’. Kijk maar naar de resultaten van restaurant Petrouska!

 

ONTDEK NU DISH

 


Benieuwd naar wat andere gebruikers vinden van DISH?

 

"Voor ons bespaart het reservatiesysteem enorm veel tijd omdat we zowel een sms als een email krijgen. Op de drukste momenten hebben we uiteraard geen tijd om de mails na te kijken maar een sms is snel gelezen."

Wei Wu van ’t Ridderke
http://www.tridderkeduffel.be

"Wij hebben een gratis website aangemaakt via METRO, omdat onze originele wat verouderd raakte. Ik had absoluut geen hoge verwachtingen, maar vind het meer dan ok: strak en personaliseerbaar, vrij basic, maar wel overzichtelijk én met alles wat er nodig is > contact, menu uploadbaar, lange omschrijving, foto’s up te loaden én een gratis (en makkelijk instelbaar) online reservatieformulier! Probeer het eens uit: je kan dan later nog op zoek, als je het toch wat hipper of anders wil."

Dave Ruysschaert van Hashtagfood
http://www.hashtagfood.be

"Na de markt verkend te hebben is de gratis website van METRO een zeer degelijk alternatief: zelf aanpasbaar, foto’s kan je toevoegen, scoort goed in Google en je kan linken met sociale media. Er is contactformulier en reservatietool! Indien vast template niet storend voor jou is, is dit aan te raden."

Xu Qinshan van New Peking City Roeselare
https://newpekingcity.eatbu.com


 

Haal ook méér uit je horecazaak

Extra klanten? Hogere winst? Meer efficiëntie? De digitale tools van DISH zijn specifiek ontwikkeld voor de horeca. Zo scoor je beter dan je concurrenten en behaal je succesvollere resultaten. Benieuwd hoe DISH jou vooruit kan helpen?

Maak ook het verschil voor jouw horecazaak

 

ONTDEK NU DISH