Spaaractie Keltum

keltum-header-nl

HOE SPAAR JE VOOR DEZE KELTUM-COLLECTIE?

Vanaf 1 oktober 2019 ontvangen METRO-klanten per aankoopschijf van € 20 (excl. btw)* een Keltum-spaarzegel. Kies het gewenste product uit de Keltum-collectie, begeef je naar de kassa en lever een volle spaarkaart in om te genieten van de korting. Deze actie loopt van 1 oktober 2019 tot en met 10 december 2019. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeruild tot en met 24 december 2019.

producten-nl
servies-nl

STIJLVOL SERVIES VOOR 10 GEZELLIGE MOMENTEN

Keltum maakt deel uit van het bekende Nederlandse merk van Kempen & Begeer, dat sinds jaar en dag superieur verzilverd bestek en tafelgerei maakt. Het merk werd in 1936 opgericht en behoort intussen tot Nederlands erfgoed. Keltum staat voor klasse, vakmanschap en hoog- waardige kwaliteit. De prachtige collecties hebben een tijdloos design en maken van elk diner een gastronomische ervaring. Generatie na generatie.

Met deze ‘Table Talks’ lanceert Keltum voor het eerst een serviescollectie, die perfect op zichzelf of als ‘mix & match’ met klassiek wit servies gebruikt kan worden. Perfect voor heel wat verschillende gelegenheden: van feestelijke diners tot dagelijkse tafelmomenten.

Meer informatie over Keltum op: www.keltum-tabletalks.com

ACTIEVOORWAARDEN

  1. Het aanbod is geldig bij METRO Cash & Carry België.
  2. Het aanbod geldt voor elke kaarthouder.
  3. Je ontvangt een spaarzegel per aankoopschijf van € 20 (excl. btw)*.
  4. Alleen spaarkaarten met 10 of 20 zegels worden aanvaard.
  5. Losse spaarzegels en volle spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor een andere actie of tegen geld.
  6. METRO kan verloren, beschadigde of gestolen spaarzegels niet vervangen.
  7. Bij afgifte van een volle spaarkaart en een Keltum-product aan de kassa, kun je je product meenemen mits de daarbij behorende bijbetaling (excl. btw).
  8. Zegels worden uitgegeven van 1 oktober 2019 tot en met 10 december 2019. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met 24 december 2019.
  9. Actie geldig zolang de voorraad strekt.

*Na aftrek van andere promotionele kortingen en exclusief rookwaren, postzegels, leeggoed.