Chef Academy

Welkom in de Chef Academy. Ontdek snel deze gloednieuwe multifunctionele ruimte voor het organiseren van al je events. Van een walking dinner onder onze sterrenhemel tot een professioneel congres of een leuke teambuilding,… wij zorgen voor net dat extraatje dankzij onze ultra-professionele en unieke keuken en bar. Keuze uit vaste formules of een volledig op maat gemaakt event, de sky is de limit wanneer het draait om training, food en genieten.

welkom

Een unieke locatie voor culinaire opleidingen, inspirerende netwerkevents of private dining. Dit alles vanuit een platform om ieders professionele passie en succes te laten groeien.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


Chef's Kitchen

Volledig uitgeruste ultra-professionele keuken met de laatste apparatuur en functionele systemen van gerenommeerde merken.

chefskitchen

Mixology Bar

Professionele bar met eindeloze mogelijkheden (wijn tastings, bierdegustaties, etc.)
  

mixologybar
meetingroom

Meeting Room

Meerdere vergaderruimtes met verschillende capaciteit ter beschikking die flexibel combineerbaar zijn met andere faciliteiten.

diningtable

Dining Table

VIP ruimte voor exclusieve meetings, workshops en gastronomisch genieten, met een uniek zicht op de Chef Academy keuken.


Inspirerende (netwerk)events

Congressen - seminaries - recepties - personeelsfeesten - teambuildings

Culinaire training en opleidingen

Workshops en demonstraties - leverancierdagen - productlanceringen - tasting formules

formules

Op zoek naar een origineel event op maat? Wij bieden verschillende formules aan, die steeds te combineren zijn met de meest uiteenlopende services.

Contacteer ons voor een gepersonaliseerde oplossing


Eén van onze vaste partners voor opleidingen waar we trots op zijn is Horeca Vorming. Zo geven zij tal van uiteenlopende opleidingen in onze Chef Academy. Neem gerust een kijkje op hun activiteitenkalender: http://www.horecavorming.be/v/. Wil jij ook samenwerken met ons voor opleidingen of workshops, neem gerust contact op en dan bekijken we wat we samen kunnen betekenen.


Locatie

Spitsenstraat 36B, 2030 Antwerpen

locatie