Onze culinaire partners

Als leverancier aan culinaire experten is METRO de trouwe partner van culinaire gidsen, wedstrijden en workshops en dat zowel nationaal als internationaal. Een boeiende kruisbestuiving van onze gecombineerde knowhow: gerenommeerde topchefs
en aanstormend talent aan de slag met onze topingrediënten.

METRO Inspiratie overview

ONZE TROTSE PARTNERS

Internationaal

Michelin

Deze alomgekende culinaire gids - de allereerste editie kwam uit in 1900 - deelt sterren uit aan toprestaurants, net als BIB gourmands & assiettes. Wist je dat METRO zorgt voor de plaquettes van alle Michelin Star Chefs en de bekroonde BIB Gourmands?
Ontdek Michelin

Bocuse d'or

Dit is het wereldkampioenschap koken of zeg maar de Olympische Spelen voor topkoks. Als hoofdpartner steunt METRO deze culinaire wedstrijd door onze kennis te delen, ondersteuning te bieden en topproducten te leveren.
Ontdek Bocuse d'or

Gault&Millau

Deze culinaire gids reikt ook de Culinary Innovator Awards uit, de kroon op een inspirerende wedstrijd voor vernieuwende ingrediënten, gerechten, drankjes, technieken en duurzame ingrepen … METRO levert kwaliteitsproducten voor het event.
Ontdek Gault&Millau

ONZE TROTSE PARTNERS

Nationaal

Horeca Vlaanderen

De beroepsvereniging van de Vlaamse Horeca organiseert regelmatig korte opleidingen voor haar leden. Voor Vlaanderen doet de Horeca Academie dat. De tegenhanger in Wallonië is Horeca Formation. METRO ondersteunt de groei van horeca professionals via beide organsiaties. Horeca Vlaanderen organiseert ook vaak interessante workshops in de Chef Academy van METRO en is soms aanwezig op lokale events in de METRO stores.
Ontdek Horeca Vlaanderen

JRE

Deze Europese vereniging is er voor jonge restauranthouders, onder de 42 jaar. JRE heeft vertegenwoordigers in liefst 12 landen. De jonge chefs combineren passie voor lekker eten met hun stevige culinaire ervaring. Tel daarbij liefde voor lokale ingrediënten en respect voor tradities, gepresenteerd in een leuk interieur. JRE organiseert workshops of ateliers sessions in de METRO Chef Academy met onze producten en onze klanten. 
Ontdek JRE
METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in