METRO Professional: Betrouwbaarheid. Voor jouw prestaties.

Perfect en efficiënt werken? METRO Professional biedt je kook- en keukengerei aan dat speciaal ontwikkeld werd door chefs, voor horecaprofessionals. Met METRO Professional staat jouw uitrusting op punt en mag je zeker zijn van een aangename en effectieve keukenervaring.

Waarom kiezen voor METRO Professional?

De 3 voordelen van METRO Professional

Getest in labo’s én keukens

Een goed draaiende keuken is het hart van jouw horecazaak. En materiaal speelt daar een cruciale rol. Daarom worden onze METRO Professional producten steeds uitvoerig in labo’s getest op duurzaamheid, efficiëntie en gebruiksgemak. Daarbovenop is het kookmateriaal uitgetest en goedgekeurd door chefs van over de hele wereld. Met deze feedback gaan wij aan de slag om onze producten nóg gebruiksvriendelijker en efficiënter te maken.

Breed aanbod en ruime keuze

METRO Professional is er voor jou van a tot z. Want kunnen rekenen op het juiste materiaal, dat is de basis van jouw succes. Naast alle standaard keukenbenodigdheden zoals potten, pannen, kommen, messen, spatels, lepels en alle soorten elektrische keukenapparaten, vind je hier ook alles voor een piekfijn gedekte tafel. Tot en met het materiaal en de producten om je keuken na de service weer hygiënisch schoon te maken.

Wegwerpservies dat biologisch afbreekbaar is

Wegwerpbestek en -servies is hygiënisch, handig en efficiënt. Maar natuurlijk slechts geschikt voor eenmalig gebruik. Om je ecologische voetafdruk te verkleinen, vind je in het METRO Professional assortiment wegwerpproducten zoals borden, schaaltjes en bestek die biologisch afbreekbaar zijn. Gemaakt van bamboe, suikerriet, hout, karton, kraftpapier, palmblad of tarwepulp.

Wist je dat suikerriet en tarwepulp trouwens composteerbaar zijn? Beide materialen zijn goed te verwerken tot stevige schaaltjes en kommetjes. Wegwerpservies uit suikerriet kan perfect in de (microgolf)oven. Producten uit tarwepulp mogen dan weer in de diepvries én de microgolfoven.

METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in