METRO chef: Onze ingrediënten. Voor jouw passie.

Van alledaags tot bijzonder, alle producten van METRO Chef hebben een constante degelijke kwaliteit en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Met zowel kleine als grote verpakkingen zijn ze erg gebruiksvriendelijk en koop je wat jij nodig hebt voor jouw horecazaak. METRO Chef ondersteunt jouw passie voor lekker eten, zodat jij telkens weer jouw klanten een verrassend menu voorschotelt. 

Waarom kiezen voor METRO Chef?

De 3 voordelen van METRO Chef

Onberispelijke kwaliteit

Om jou producten van uitzonderlijke kwaliteit aan te bieden, volgen onze leveranciers erg strikte richtlijnen. Onze chefs en culinaire experten selecteren voor jou producten op basis van een uitgebreid aantal voorwaarden. Elk aspect van een product moet goed zitten voor het in de winkel verschijnt.

Uitgebreid assortiment tegen een sterke prijs

In het METRO Chef assortiment zitten bijna 2000 topproducten. En dat steeds tegen de allerbeste prijs. Zo mag je zeker zijn van een onberispelijke kwaliteit tegen een competitieve prijs. METRO Chef biedt je ook vaak een alternatief aan voor A-merken, dat op z’n minst even goed is!

Ook biofruit en -groenten

METRO Chef stelt je ook biofruit en -groenten voor. Bio betekent dat het fruit en de groenten niet genetisch gemodificeerd zijn om een mooiere kleur, vorm of langere houdbaarheid te bekomen. De bioproducten van METRO Chef voldoen aan de Europese regelgeving en zijn afkomstig van gecertificeerde teelt.
METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in