Aro: De basics. Voor jouw business.

Degelijke producten tegen een zachte prijs koop je in het Aro-assortiment. Van verse producten tot wasmiddelen, schrijfwaren en keukengerei, in het laaggeprijsde aanbod basisproducten van Aro vindt de horecaprofessional alles wat hij nodig heeft.

Waarom kiezen voor Aro?

De 3 voordelen van het METRO-merk ARO

In ons Aro-assortiment vind je alles wat je nodig hebt aan basis- en non-foodproducten. Ontworpen door én voor horecaprofessionals, maken de producten van Aro jouw leven gemakkelijker tegen de beste prijs.

Kwaliteit gegarandeerd

Onze producten van het merk Aro voldoen aan strenge eisen om het hele jaar door een constante kwaliteit te garanderen. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en ontwikkeld door onze deskundigen om te voldoen aan jouw behoeften, zowel in de zaal als in de keuken. Daardoor mag je steeds rekenen op een uitstekende kwaliteit.

Een slimme keuze

Aro-producten zijn bijzonder zacht geprijsd, zo krijg jij altijd waar voor je geld. Onze prijzen zijn laag, maar zonder in te boeten aan kwaliteit! Met Aro schotel jij jouw klanten een smakelijke maaltijd voor, maar hou je jouw marges ook zo interessant mogelijk.

Handige verpakking

Je haalt de Aro-producten er zo uit dankzij hun sobere en functionele verpakking met het Aro-logo op een witte achtergrond. De pictogrammen op de verpakking geven aan hoe het het product gemaakt is en wat de kenmerken ervan zijn. 
METRO
Word metro-klant
Word METRO-klant en profiteer van alle voordelen.
Vraag je METRO-kaart aan
Services
maak een afspraak
Maak een afspraak met een van onze Go Digital by METRO-teamleden. Zij nemen snel contact met je op
Vul je gegevens in