Online aankopen bij Makro

Je kunt online aankopen op www.MakroShop.be en gratis laten leveren in een Metro-winkel

Heb je de MakroShop al ontdekt? Zo niet, is het hoog tijd om een kijkje te nemen en het uitgebreide aanbod te ontdekken. In een paar muisklikken bestel je je favoriete producten en binnen de kortste keren staan ze voor je klaar. Voortaan kun je als Metro-klant je bestellingen ook in de Metro-winkel van je keuze ophalen.

makroshop-300-nl

Twee vliegen in één klap

Zoals je ongetwijfeld weet, maken we het onze klanten graag gemakkelijk. Wanneer je iets in onze webshop koopt, kun je aanduiden in welke Metro-winkel je de online aankopen wilt afhalen. En als je daar dan toch bent, kun je meteen alles wat je nog nodig hebt in de winkel kopen. Zo sla je twee vliegen in één klap: handig en gemakkelijk!

Geniet 5% extra korting

Maar er is meer. Telkens je voor meer dan 50 euro onlineaankopen doet in de MakroShop, ontvang je een bon. Daarmee krijg je 5% korting bij de volgende aankoop binnen het non-foodassortiment van je Metro-winkel.

Online aankopen: snel en gemakkelijk

Hoe gaat het in z’n werk? Surf naar de MakroShop, registreer je met je Metro-kaart en maak een account aan. Telkens je online iets bestelt, log je eerst in met je persoonlijke gegevens. Je ontvangt een bevestiging wanneer de producten zijn geleverd en je ze kunt komen afhalen. Zonder rompslomp of verzendingskosten!

Ruim assortiment en scherpe prijzen

Op www.MakroShop.be vind je een brede waaier aan non-food producten: elektro, audio en tv, maar ook opbergrekken, kantoorbenodigdheden en archiefdozen. Zo'n 100,000 producten kun je online bestellen en laten leveren in jouw Metro-winkel.