Horeca Expo

horeca-expo-nl
Van 20 tot en met 24 november vinden de jaarlijkse hoogdagen plaats voor horecaprofessionals en liefhebbers. Net zoals de voorbije jaren tonen we je met trots het METRO-aanbod in onze versmarkt met toppers uit de vlees-, vis-, kaas- en groenten & fruitafdelingen. Kom het vernieuwde assortiment wijnen ook degusteren aan onze wijnbar en ontdek welke aangepaste wijnen naadloos aansluiten bij de gerechten uit onze demokeuken. 

We laten ons opnieuw inspireren door een aantal grote Belgische chefs die ons laten meekijken in hun keuken. Dit jaar ontwikkelden niemand minder dan Ken Verschueren van De Tuinkamer en Gilles Joye van restaurant Marcus, de recepten die ter plekke door het keukenteam van Hof te Rhode worden klaargemaakt. De twee chefs geven bovendien graag een woordje uitleg bij de samenstelling en de gebruikte technieken van de verschillende gerechten. Het dessert voor deze editie werd ontworpen door niemand minder dan Roger van Damme. 


In ons snackbargedeelte pakken we uit met wereldse gerechten in een multiculturele keuken. In de Rioba koffiebar serveert onze barista opnieuw de laatste trends in een koffiemok.

Als je op zoek bent naar de ideale borden om je gerechten op te serveren, vind je nu ook een topselectie porselein op onze stand. Fan van technologie en benieuwd naar onze nieuwste winkel in Antwerpen Noord? Zet dan zeker onze virtual reality-bril op en geniet van een unieke virtuele rondleiding doorheen de afdelingen.

PRAKTISCH

DATUM Van zondag 20 t.e.m. donderdag 24 november
OPENINGSUREN Zondag t.e.m. woensdag van 10.30 u tot 19 u, donderdag van 10.30 u tot 17 u.
WAAR Flanders Expo Gent, Maaltekouter 1, 9051 Gent, Hal 8, stand 8329
REGISTRATIE Je bezoek aan Horeca Expo is alleen mogelijk via verplichte pre-registratie met je persoonlijke toegangscode op www.horecaexpo.be
Neem hiervoor contact op met je METRO-winkel of vertrouwde klantenverantwoordelijke.