Metro's Dag van de eigen zaak

header-nl

WORD AMBASSADEUR VAN DE DAG VAN DE EIGEN ZAAK!

Mensen met een eigen zaak, en restaurateurs in het bijzonder, bedienen hun klanten elke dag met heel veel passie en brengen zo de buurt waar ze actief zijn tot leven. Daarom willen we jou, als restaurateur, in alle landen waar Metro operationeel is, vieren met de Dag van de eigen zaak op dinsdag 10 oktober 2017.
Bied die dag iets speciaals aan je klanten aan en Metro zal je ondersteunen met speciale aanbiedingen. We zullen deze actie bekendmaken via de Makro-folder met een oplage van meer dan 500.000 exemplaren. Zo wordt jouw feest ook een commercieel succes!

HOE DEELNEMEN

Ben je restaurateur? Schrijf je dan in op www.dag-van-de-eigen-zaak.be. Eenmaal ingeschreven, kun je voor die ene speciale dag van 10 oktober een speciaal aanbod lanceren voor je klanten en zo deelnemen aan de feestdag van de eigen zaak georganiseerd in meer dan 25 landen. We zullen je ook nog ondersteunen met publiciteitsmateriaal zodat je dit evenement kunt communiceren in jouw zaak of via de sociale media.

MAAK EEN AANBOD VOOR JE KLANTEN

Lanceer een actie die de harten van zoveel mogelijk klanten verovert. Je kunt bijvoorbeeld een gratis aperitief schenken, of de aandacht trekken met ‘twee voor de prijs van één’ of een andere aanlokkelijke aanbieding. Van zodra je voorstel is ingebracht op www.dag-van-de-eigen-zaak.be kunnen klanten in jouw buurt via deze site jouw aanbod ontdekken. Bovendien zullen ze op een kaart de locatie van jouw zaak te zien krijgen.
map-460x200
truck-460x200

OMDAT WE JE WILLEN BEDANKEN

Overal in de wereld zijn jullie, zaakeigenaars met passie en enthousiasme, bezig met jullie klanten. Jullie geven vorm aan onze leefwereld en maken dat wij ons thuis voelen in onze buurt. METRO wil jullie bedanken, jullie die steeds het beste van zichzelf geven om ons leven aangenaam te maken.

Speciaal voor deze dag biedt METRO enkele extra promoties aan om jouw acties te ondersteunen.

APERITIEF

 • Portacelli brut
  9+3 gratis
  (max. 6 gratis flessen per klant)

 • Prosecco Mionetto Bio
  8+4 gratis
 • (max. 4 flessen gratis per klant)

ONTBIJT

 • Pastridor Diepvriesbrood, fitness & meergranen
  1+1 gratis bij aankoop van 2 identieke dozen
  (max. 5 gratis dozen per klant per variant)

 • Rioba Koffiebonen 1kg
  1+1 gratis

DESSERT

 • Horeca Select Chocolademoelleux
  2+1 gratis
 • Crème de la crème
  2+1 gratis 

WIJNEN

 

 • Cavanza cabernet/ sauvignon ‘14, carmenère ‘14,  chardonnay ‘15 en  rosé ‘15
  8+4 gratis
Promoties

Acties geldig van 03/10/2017 t.e.m. 10/10/2017. Enkel voor METRO-klanten die geregistreerd zijn op én hun actie hebben opgeladen op www.dag-van-de-eigen-zaak.be

NOG VRAGEN? GRAAG MEER WETEN OVER DE COMMERCIËLE ONDERSTEUNING VAN METRO?

In elke Metro kun je hierover alle vragen stellen. Onze mensen zullen je graag uitleggen welke commerciële ondersteuning je kunt verwachten van Metro (en Makro). Ben je niet zo handig met online inschrijven, weet je niet goed welke aanbieding je kunt voorzien, dan helpen wij je verder.

LATEN WE DIT SAMEN VIEREN!


Exclusief voor de deelnemers van ‘Dag van de eigen zaak’ bij METRO. Maak kans op een plek bij ‘Dinner in the sky’ !

Registreer je voor 18 september 2017 op www.dag-van-de-eigen-zaak.be, laad je actie op en maak zo kans op een plek bij  ‘Dinner in the sky’.

METRO geeft 200 plaatsen weg om deel te nemen aan dit unieke evenement !

Er worden 200 deelnemers voor ‘Dinner in the sky’ getrokken uit de METRO-klanten die zich geregistreerd hebben op  
www.dag-van-de-eigen-zaak.be, en die bovendien een actie hebben opgeladen vóór 18/9/2017. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.
Dinner in the sky gaat door op maandag 9 oktober 2017 van 10 t.e.m. 22 uur op het Sint-Katelijneplein in Brussel en Isabelle Arpin zal de hele dag aan deze tafel koken.