Verdien je vakantie bij METRO

Sponsors-webpagina-nl-nieuw-5juni

Dankzij jouw aankopen bij METRO, ontdek je de wereld met Connections.

Als je tussen 2 mei en 30 juni 2018 bij METRO méér koopt dan in dezelfde periode van vorig jaar, word je beloond met een reiscadeaubon van € 50 tot € 650 die je kunt inwisselen tegen een welverdiende vakantie of toffe reisaccessoires bij Connections!

Raadpleeg de tabel hieronder:

tabel-nl-2 

 Hoe werkt het?*

  1. Je doet je aankopen bij METRO tussen 2 mei en 30 juni 2018. Als je tijdens deze periode méér koopt dan in dezelfde periode vorig jaar, schenkt METRO je een reischeque van Connections.

  2. Om deel te kunnen nemen aan de actie, vragen we je om je vóór 30 juni 2018 te registreren.

  3. METRO stuurt je op regelmatige tijdstippen via e-mail jouw huidige saldo door. Daarnaast kun je hiervoor ook terecht in je METRO-winkel of bij je vertrouwde klantenverantwoordelijke.

  4. Na de actie krijg je een e-mail met je resultaat, de waarde van jouw reiscadeaubon en hoe je de bon zult ontvangen.

  5. Geniet van een welverdiende vakantie of een leuk reisaccessoire!

 

* Aanbod enkel geldig bij METRO Cash & Carry Belgium (inclusief METRO Foodservice Delivery en MAKRO sales) van 02/05/2018 tot en met 30/06/2018. Bij berekeningen wordt geen rekening gehouden met btw, kortingen, rookwaren, telefoonkaarten, postzegels, iTunes, cadeaucheques, MAKRO in-a-box en leeggoed. Je aankoopbedrag van 02/05/2017 tot en met 30/06/2017 geldt als referentie. Indien je klant bent geworden tussen 02/05/2017 en 30/04/2018 of na 30/04/2018 gelden andere berekeningen. Voorwaarden in het reglement, beschikbaar in de winkel en op www.metro.be/connections. 

 

Reglement

 

 

Registratieformulier

*
*
*
*
*
Formaat: BE0123456789
*
*
*
Ik geef toestemming om mijn persoonsgegevens, met inbegrip van elektronische gegevens, te laten opnemen in de bestanden van METRO Group en te laten verwerken voor doeleinden van klantenbeheer en direct marketing, marktonderzoek en de preventie van fraude en inbreuken. Deze gegevens zullen in het kader van deze actie eveneens worden gedeeld met Connections voor de distributie van de reischeques en zullen door hen niet gebruikt worden voor promotionele en publicitaire doeleinden. De verwerking van deze gegevens is onder andere onderworpen aan de bepalingen van de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van 8 december 1992, en van de wet betreffende de elektronische communicatie van 13 juni 2005. U hebt, zoals bepaald in onze Algemene Voorwaarden, het recht op inzage en aanpassing van deze gegevens. U kunt zich gratis verzetten tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor doeleinden van direct marketing en marktonderzoek door dataprotection@makro.be te contacteren.