Vlees en Gevogelte

De slagerij van METRO heeft jou als professional veel te bieden. Vooreerst is er de uitgebreide keuze aan verse vleesproducten: varken, rund, kalf, lam, paard,... Frans gevogelte met kwaliteitslabel, kip- en kalkoenproducten, panklare producten zoals burgers, blinde vinken, worst en gepaneerd vlees worden zoals alles bij METRO supervers aangeboden. We gaan van zeer voordelige producten met een behoorlijke kwaliteit tot premium-producten voor de meest veeleisende restaurateur.


vlees en gevogelte

  • Uitgebreide keuze

    De slagerij van METRO heeft jou als professional veel te bieden. Vooreerst is er de uitgebreide keuze aan verse vleesproducten.

  • Porties

    Het assortiment is beschikbaar in grotere of kant-en-klare porties in functie van je behoeften.
    De producten worden vacuüm getrokken of onder bewarende atmosfeer verpakt en blijven daardoor langer vers.vlees-gevogelte-left

METRO Chef

Onder het kwaliteitslabel METRO Chef levert METRO vers vlees dat voldoet aan de strengste eisen inzake kwaliteit en veiligheid. Veilige voeders, diervriendelijke kweekomstandigheden, strenge hygiëne, traceerbaarheid en de beste keuze rasdieren zorgen voor een mager én smakelijk stukje witblauw rundvlees.

METRO gaat hierbij nog een stuk verder dan de wettelijke vereisten en bovendien staat de nieuwe METRO Chef verpakking garant voor een extra lange houdbaarheid.