Onze prijzen

onze-prijzen-hero

Voordelig en stabiel

Als food-professional wil je voordelige, maar vooral duidelijke en stabiele prijzen. Voor het grootste deel van ons assortiment kun je dan ook rekenen op vaste, lage prijzen. Wij controleren permanent de prijzen bij onze concurrenten en passen, indien nodig, onze prijzen aan.


Promoties

In de maandelijkse folder staan de tijdelijke promoties en buitenkansen vermeld. Als je een METRO-kaart hebt, kun je die folder in gedrukte vorm via de post ontvangen, of je bekijkt de aanbiedingen op deze website, nadat je ingelogd bent.

Dagprijzen

Verse seizoenproducten zijn per definitie onderhevig aan prijsschommelingen. METRO wil jou die producten steeds tegen de beste prijs aanbieden. Daarom vind je op deze website de beste prijs van de dag voor een aantal verse producten.

De Laagste Prijs

Onze klanten ontvangen wekelijks een e-mail met De Laagste Prijs. Daarin staan een beperkt aantal uitzonderlijke aanbiedingen die slechts vier dagen –van woensdag tot zaterdag- geldig zijn.

Food Cost

Om je te helpen bij het opstellen van je menu’s berekent METRO de kost per portie. Zo kun je perfect weten hoeveel zo’n gerecht je kan opbrengen.

foodcost-nl