Groenten & Fruit

Dit is het paradepaardje van METRO: dauwverse groenten en fruit, opgeslagen en  uitgestald in perfecte omstandigheden. Ruim voor de vervaldatum worden de goederen uit het rek gehaald en vervangen. Dat maakt dat je steeds kunt kiezen uit topkwaliteit.


Groenten en Fruit

  • Fresh Ideas

    Een exclusieve specialiteit van METRO zijn de FRESH IDEAS: een reeks innovatieve producten die speciaal gekweekt of verwerkt werden om jouw makkelijker te maken. Met speciale icoontjes wordt aangegeven wat de toegevoegde waarde is:
    een sinaasappelsoort met extra veel sap  of  een ‘lekvrije’ tomaat.

  • Specifieke Horecaselectie

    Er is ook een specifieke horeca­selectie  van verse kruiden, olijven, noten en zuidvruchten. Je vindt er alle ingrediënten voor je bereidingen: elke dag van elk seizoen!groenten-fruit-salade

Verschillende verse fruitsappen neem je zo mee uit het schap. De schoongemaakte en voorgesneden groenten en fruit zijn kraakvers verpakt en bieden een uitkomst wanneer je krap bij tijd zit of gewoon gebruik wil maken van praktische, kant-en-klare ingrediënten. Je kunt zelfs je eigen samenstelling voorverpakte schoongemaakte en gesneden salade laten aanmaken als het volume groot genoeg is.

Zeldzame producten die we niet in vast assortiment hebben, kunnen besteld worden. Als ze op de markt beschikbaar zijn, kunnen we ze binnen de 48 uur leveren.

WIj bieden ook het volledige assortiment van Koppert Cress aan. Ontdek hier de catalogus.