METRO, sterk in eigen merk

eigen-merken-hero

Ontdek de meerwaarde van METRO's professionele huismerken

Een hoge kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs, dat is de sleutel van het succes voor elk bedrijf. Daarom ontwikkelt METRO samen met professionele klanten zoals jij producten die perfect voldoen aan de behoeften van horeca-specialisten en kleinhandelaars.


Horeca Select

Alles voor de professionele keuken

Je zoekt ingrediënten van topkwaliteit voor je gerechten. Je wil ook topmateriaal om die gerechten voor je klanten te bereiden, maar niet ten koste van de marge. Dan kies je best voor Horeca Select. 

Rioba

De rode draad in bar en café

Je bedient je klanten graag op een stijlvolle manier. Lekkere koffie of thee met melk, suiker en koekjes in een elegante verpakking. Verfrissend fruitsap en verrassende cocktailsiropen in mooie flessen maar ook stoere vaten pils.

H-Line

Alles voor tafeldecoratie en hotel

Zoals iedere restaurant- of hoteluitbater wil je dat je tafels en kamers piekfijn uitgerust zijn, maar tegen een scherpe prijs. Daarom stelt METRO je de H-Line voor: een goed doordacht concept met producten die qua stijl en prijs bij elkaar passen. 

Sigma

Alles voor het kantoor

Kantooruitrusting moet vooral functioneel zijn. Papierwaren, ringkaften, perforators en rekenmachines moeten je werk vergemakkelijken, zonder dat ze je uitgaven nodeloos de hoogte injagen. Met  Sigma haal je de beste kwaliteit kantoorartikelen in huis.