Droge voeding

Als verkoper van voeding vind je bij ons verpakkingen op maat voor jouw winkel. Wij garanderen je een permanente stock zodat je op METRO kunt rekenen als betrouwbare partner en leverancier. Zoetwaren, conserven, koffie en thee, suiker,... alles is er in interessante verpakkingen én tegen de beste prijs.

Je koopt wat je ziet, je koopt wat je wilt. Er zijn geen minimum bestelhoeveelheden!


droge-voeding

  • Professioneel aanbod

    Overzichtelijke presentatie en ruime gangen maken het winkelen bijzonder aangenaam. Je zult er zonder problemen snel je weg vinden. Maar heb je toch nog een vraag, aarzel dan niet om onze gespecialiseerde chefs of interne klantenconsulent te contacteren

  • Nieuwe producten

    Regelmatig zijn er nieuwe producten die je ongekende mogelijkheden bieden.

  • Overzichtelijk

    Overzichtelijke presentatie en ruime gangen maken het winkelen bijzonder aangenaam. Je zult er zonder problemen snel je weg vinden. Maar heb je toch nog een vraag, aarzel dan niet om onze gespecialiseerde chefs of Customer Managers te contacterendroge-voeding-horeca-select

Naast de A-merken vind je meestal een voordeliger alternatief onder ons huismerk Horeca Select.

Horeca Select staat voor professioneel materiaal tegen scherpe prijzen en in hoeveelheden en verpakkingen die op jouw professioneel gebruik afgestemd zijn.

Ons Horeca Select assortiment wordt ontwikkeld door chefs en professionelen uit de horecasector. Zij weten tenslotte het beste wat je nodig hebt. En zij weten ook dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Horeca Select helpt je om je marges te respecteren..