Diepvries: voordelig, gezond & handig

diepvries-hero

De diepvriesafdeling van METRO voorziet je van een zeer breed assortiment vlees en gevogelte, vis, groenten en fruit, maar ook van aardappelproducten, bereide gerechten, bake-off-brood, hartige of zoete hapjes, desserten en ijs. We bieden je telkens een ruime keuze: gaande van kwalitatieve basisproducten tot absolute premiumproducten.


Diepvries

  • Voordelig

    De producten worden geoogst, geplukt, gevist of geslacht op het moment dat hun ze ideale rijpheid, grootte en smaak hebben. Op dat moment is het aanbod ook groot en de prijs laag.


  • Gezond

    Onmiddellijk daarna worden de producten schoongemaakt en verwerkt. Door de zeer snelle afkoeling in de industriële installaties kunnen de ijskristallen de celmembranen niet scheuren en blijft de voedingswaarde behouden. Terwijl verse groenten vitamines verliezen terwijl ze in de rekken liggen, blijft het vitaminegehalte van vers ingevroren groenten maandenlang op peil.

  • Handig

    Diepgevroren producten zijn het hele jaar door in de gewenste hoeveelheden beschikbaar. METRO houdt een ruime voorraad op peil zodat jij je geld en plaats beter kunt investeren.diepvries-left

We sparen kosten noch moeite om de goederen op de ideale temperatuur te houden, van bij de producent tot in onze rekken. Bovendien helpen wij je om de aangekochte waren optimaal naar jouw bedrijf te transporteren. Aan de ingang van de winkel vind je koelboxen en koelelementen tegen een interessante prijs.

Aan de uitgang worden je koelelementen in 3 seconden omgewisseld tegen koelelementen op -3° (voor verse waren) of -23° (voor diepvrieswaren).

Gratis schepijs op -70° zorgt voor een koel transport zonder zorgen.
Er is zelfs stroom voorzien op de parking voor de koelinstallatie in je wagen.


Bake-off-brood: METRO heeft meer dan je op het eerste gezicht zou denken!

We kunnen in onze winkels jammer genoeg niet alles presenteren wat onze leveranciers te bieden hebben, maar daar hebben we een mouw aan gepast.

Bekijk hier het volledige assortiment van onze leveranciers en vraag jouw METRO-prijs aan onze medewerkers: